Het meest sexy wat je kunt dragen

Zijn jullie er klaar voor dames. Ik ga je de sleutel geven tot uitstekende foto’s. Het is het meest sexy wat je kunt dragen.

Het antwoord is niet lingerie, niet je favoriete shirt van je lief of helemaal niks. Het antwoord is: je mooie glimlach. Ja dat klopt. Ik zei het. Het is oké om te glimlachen/lachen in je (boudoir)foto’s. Het is niet alleen oké, maar een intense pure lach terwijl je languit op bed ligt, is naar mijn mening waanzinnig sexy! Er is echt niets aantrekkelijker dan een vrouw die van het leven houdt.

Weet je wat? Het is voor jou waarschijnlijk een stuk makkelijker om in lachen uit te barsten dan om een zwoele “kom hier” look te laten zien. Ik moedig mijn klanten niet aan om te glimlachen voor hun foto’s, omdat ik wil dat de glimlach, als het gebeurt, oprecht is. Ik wil niet dat het wordt geposeerd, geënsceneerd, vervalst of iets dergelijks. Ik wil echte emotie. 

Mijn favoriete shoot momenten kwamen van klanten die in lachen uitbarstte nadat ik had gevraagd om zichzelf sexy te knuffelen. Soms gebeurt die lach omdat ik een onvolwassen woord zeg in de hoop emotie op te wekken (je weet het als je het hoort dames en het werkt elke keer). Soms hoef ik helemaal niets te doen je lacht gewoon omdat je je helemaal ongemakkelijk voelt. Ook dat is oké! Hoe we het ook krijgen, ik ben er dol op, en jij ook, en dat geldt voor iedereen waar je de foto’s aan laat zien. Iemand zien lachen is alsof je door een raam naar zijn ziel kijkt.

Dus natuurlijk, ik snap het - het sexy gezicht heeft zijn tijd en plaats in boudoir. MAAR, als je daar staat, ligt of zit terwijl je gefotografeerd wordt en je hebt de drang om languit je lachen.. verzet je er alsjeblieft niet tegen. Laten we samen lol hebben en genieten, daar gaat het toch om in het leven?! 

portret vrouw JE Fotograaf
portret vrouw JE Fotograaf
Volgende
Volgende

Mijn filosofie op boudoir